EUROPSKI TJEDAN PODUZETNIŠTVA

Podjeli objavu

Pozivamo vas na 6. Europski tjedan poduzetništva koji organizira Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, a koji će se održati od 22. do 26. travnja 2024. godine. Tijekom tjedna, sudionici će imati priliku sudjelovati u nizu značajnih događanja koja promiču poduzetnički duh i obrazovanje:


Ponedjeljak (22. travnja) i utorak (23. travnja): Tijekom ova dva dana održavat će se radionice u svim razredima s različitim temama koje promoviraju poduzetništvo.

Srijeda (24. travnja): Svečano otvorenje 22. Međunarodnog sajma vježbeničkih tvrtki.

Ovaj je dan posvećen sajamskim aktivnostima gdje će učenici i mentori iz škola diljem Hrvatske i šire doći na sajam prezentirati svoje vježbeničke tvrtke te sudjelovati u okruglom stolu na temu „Projektne aktivnosti u svrhu realizacije ishoda učenja“.

Nakon sajma učenici će imati priliku posjetiti Muzej iluzija i Tehnički muzej Nikola Tesla, što će biti odlična prilika za učenike da nauče kroz interaktivne izložbe i aktivnosti. Ovi posjeti su dizajnirani da obogate znanje učenika o znanosti, tehnologiji i percepciji.

Četvrtak (25. travnja): Organiziran je posjet tvrtki Mirna d.d. u Rovinju, gdje će učenici imati priliku iz prve ruke vidjeti kako funkcionira uspješna poslovna praksa te primijeniti naučeno znanje.

Petak (26. travnja): Predavanje za stručne suradnike na temu „Anksioznost kod djece i mladih“. Ovaj je dan usmjeren na edukaciju i podršku stručnim suradnicima u područjima koje se tiču mentalnog zdravlja mladih.


Za više informacija i prijavu na Sajam vježbeničkih tvrtki posjetite našu web stranicu. Cijeli program možete pogledati ovdje.

Pogledaj još objava

Tko smo mi? Zrinski!

Za sva pitanja posjetite kontakt stranicu škole

Prijavnica za upis