22. Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki

Podjeli objavu

U sklopu 6. Europskog tjedna poduzetništva u našoj školi održan je 22. Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki. Ocjenjivale su se četiri kategorije; broj transakcija, ukupna vrijednost transakcija, vizualni identitet i uređenje štanda u kojima je svoju kreativnost pokazalo više od 35 vježbeničkih tvrtki iz dvadesetak srednjih škola.

Našu školu predstavljali su učenici trećih i četvrtih razreda s vježbeničkom tvrtkom Adriatic d.o.o. Najveći broj transakcija osvojila je tvrtka „Aromatico d.o.o.“ iz srednje škole Novska, najveću vrijednost transakcija ostvarila je vježbenička tvrtka „Bljesak d.o.o.“ iz tehničke škole Bjelovar, najbolje opremljen štand pokazala je vježbenička tvrtka „Chocky Road d.o.o.“ iz srednje škole Novska, a najbolji vizualni identitet vježbenička tvrtka „Žanolino d.o.o.“ iz ekonomske i turističke škole Daruvar.

Ukupni pobjednik 22. Međunarodnog sajma vježbeničkih tvrtki je srednja škola „Chocky Road d.o.o.“ iz srednje škole Novska. Također, zahvaljujemo našoj partner školi KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA “RADNÓTI MIKLÓS” iz Pečuha na uspješnom sudjelovanju i dugogodišnjoj suradnji.

Tijekom dana održan je okrugli stol na temu „Projektne aktivnosti u svrhu realizacije ishoda učenja“. Zahvaljujemo se svim sudionicima, a posebno voditeljici Vedrani Šimunić Rod, višoj savjetnici za ekonomiju, trgovinu i poslovnu administraciju. Još jednom čestitamo svim pobjednicima i vidimo se iduće godine.

Sve slike možete pogledati ovdje:

Pogledaj još objava

Tko smo mi? Zrinski!

Za sva pitanja posjetite kontakt stranicu škole

Prijavnica za upis