Što hoću, mogu!

Podjeli objavu

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski u suradnji s Udruga Poduzetni organiziraju natjecanje „Što hoću, mogu!“. Natjecanje „Što hoću, mogu!“ je natjecanje u kojem učenici osnovnih škola razvijaju svoja poduzetnička znanja i socijalnu osviještenost te druge bitne kompetencije proaktivnog člana društvene zajednice. Ovogodišnji zadatak je osmisliti i provesti akciju ili projekt koji će potaknuti učenike na važnost sigurnosti na internetu i suzbijanju cyberbullying-a pod temom: Putovanje digitalnim svijetom sigurnosti te kako svoj poduzetnički duh mogu iskoristiti i za dobrobit pojedinca ili društvene zajednice.

Svi natjecatelji osim ugodnog iskustva i novih poznanstava mogu ponijeti sa sobom i nagrade mnogobrojnih sponzora. Najvažnija među svim nagradama je četverogodišnja školarina za jedan od programa Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski (program opće gimnazije ili ekonomist) u vrijednosti od 38.000,00 eura.

Prijave za natjecanje su moguće putem obrasca na mrežnoj stranici www.udruga-poduzetni.hr/mi-poduzetnici-prijava-shm/ do 3. svibnja 2024. godine. Finale 11. natjecanja „Što hoću, mogu” će biti u našoj školi 28.5.2024. godine.

Prepozicije natjecanja

Pogledaj još objava

Tko smo mi? Zrinski!

Za sva pitanja posjetite kontakt stranicu škole

Prijavnica za upis