Poduzetni za Uskrs

Podjeli objavu

I ove godine organiziramo i provodimo 13. humanitarnu  akciju „Poduzetni za Uskrs“. Riječ je o realizaciji praktičnog rada učenika trećih razreda ekonomskog usmjerenja u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije i Udrugom Poduzetni. Učenici svojim volonterskim radom priskrbljuju sredstva za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi na području Zagrebačke nadbiskupije.

Naime, u prvom razredu učenici naše škole osnivaju svoju vježbeničku tvrtku u kojoj sve četiri godine školovanja prakticiraju stečena ekonomska i neekonomska znanja. Stjecanje kompetencija, tj. sposobnosti činjenja, glavna je odlika našeg didaktičkog i metodičkog pristupa razvoju srednjoškolskog ekonomskog obrazovanja. U trećem razredu učenici su spremni za svoj prvi komercijalni posao. Uz podršku tvrtke Kudelić d.o.o., posao se sastojao od plasmana prigodnih uskršnjih proizvoda prema službenom cjeniku. Poslovna aktivnost počela je 01. veljače 2024, a traje do 15. ožujka 2024. Ovako koncipiran volonterski stimuliran je odgovarajućom ocjenom i dodatnim nagradama za tri najuspješnija tima. Čitavu akciju, kao i njen tijek, medijski pratimo na društvenim mrežama. Svaka tvrtka koja će sudjelovati u akciji, dobit će zahvalnicu organizatora.

Posebno naglašavamo da naša škola ima višegodišnje iskustvo provođenja navedenih aktivnosti koje su uslijed pandemije, nažalost, morale biti prekinute.

Kontakt osobe su:

nastavnik Dragan Vukelja, voditelj Centra izvrsnosti za poduzetništvo naše škole        (email: draga.vukelja@zrinski.org)

nastavnica Mirela Kadijević, voditeljica humanitarne akcije Poduzetni za Uskrs (mail: mirela.kadijevic@zrinski.org)

Doris Jukić, voditeljica udruge Poduzetni (doris.jukic@zrinski.org)

Ponuda:

Uskršnja ponuda paketa Kudelić

Uskršnja ponuda paketa Kovilić

Pogledaj još objava

Tko smo mi? Zrinski!

Za sva pitanja posjetite kontakt stranicu škole

Prijavnica za upis