Završetak akcije „Poduzetni za Uskrs”

Podjeli objavu

Iza nas je još jedna humanitarna akcija „Poduzetni za Uskrs” koju ove godine provodimo u suradnji sa Caritasom Zagrebačke nadbiskupije, Udrugom Poduzetni, mesnicom Kudelić i OPG-om Kovilić. Već trinaestu godinu zaredom, učenici i djelatnici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski pokazuju svoju predanost i angažman u pomaganju onima kojima je to najpotrebnije.
Kako naša škola pruža učenicima jedinstvenu priliku da od prvog razreda osnivaju vježbeničke tvrtke i kroz cijelo školovanje prakticiraju stečena ekonomska i neekonomska znanja tako su učenici vrlo rano spremni za svoj prvi komercijalni posao. Ove su godine u sklopu stručne prakse predstavljali humanitarnu akciju te svojim volonterskim radom priskrbili sredstva za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji su smješteni u Caritasovoj Kući za mlade.
Naši su učenici na ovaj način stekli poslovno iskustvo, pokazali svoju empatiju i altruizam te društvenu odgovornost. Ovim aktivnostima, oni su osvijestili važnost brige za druge i izgradili socijalnu osjetljivost. Ponosni smo na njihov trud i angažman koji su rezultirali stvaranjem pozitivnih promjena u našoj zajednici.
Ovom prilikom zahvaljujemo tvrtki Kudelić d.o.o., OPG-u Kovilić, Caritasu Zagrebačke nadbiskupije i Udruzi Poduzetni na suradnji i podršci u ostvarivanju naših humanitarnih akcija.
Hvala svim našim dragim učenicima koji su se angažirali i pokazali veliko srce. Neka dobrota nastavi rasvjetljavati svijet oko nas.

Pogledaj još objava

Tko smo mi? Zrinski!

Za sva pitanja posjetite kontakt stranicu škole

Prijavnica za upis