Poduzetni za Božić

Podjeli objavu

Promišljajući kako ove godine proaktivno djelovati u 13. humanitarnoj akciji “Poduzetni za Božić” odlučili smo kako će Udruga Poduzetni, svi učenici i nastavnici naše škole biti nositelji radnog dijela u kojoj svojim volonterskim radom, već tradicionalno, priskrbljuju sredstva za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

I ove godine za Caritas

Ovogodišnja akcija će se realizirati prodajom prigodnih poklon paketa proizvoda Mesne industrije Kudelić i OPG-a Nevenka Kovilić. Provizijom od prodaje prikupit ćemo sredstva za podršku štićenicima Caritasa Zagrebačke nadbiskupije. U dogovoru s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije organizirat će se predaja prikupljenih sredstava 20. prosinca u Caritasovoj kući za kojoj je pomoć najpotrebnija. Vjerujemo da ćemo našim djelovanjem uspjeti, barem malo, pridonijeti olakšanju života onih koji se oslanjaju na pomoć Caritasa, a našim učenicima da aktivno sudjeluju u radu za dobrobit zajednice.

Udruga Poduzetni upućuje sve zainteresirane da na poveznici https://clipchamp.com/watch/dJOGZSbqXkT pogledaju promotivni video

Svi proizvodi dostupni su na mrežnoj stranici Udruge Poduzetni http://udruga-poduzetni.hr/webshop/.

Udruga Poduzetni

Udruga Poduzetni osnovana je 2009. godine u Samoboru kao rezultat rada i djelovanja nekolicine entuzijasta s ciljem okupljanja svih koje se bave poslovima iz područja edukacije i promicanja cjeloživotnog obrazovanja, kao i onih koji prepoznaju važnost cjeloživotnog učenja i žele ga njegovati i poticati. Rad i aktivnost udruge Poduzetni možete pronaći na stranicama:
http://udruga-poduzetni.hr/aktivnosti-udruge/

Pogledaj još objava

Tko smo mi? Zrinski!

Za sva pitanja posjetite kontakt stranicu škole

Prijavnica za upis