Oxford i München

Podjeli objavu

Učenici će boraviti dva tjedna (04.02.-18.02.) kod obitelji domaćina u stranim državama kako bi unaprijedili svoje jezične vještine iz njemačkog ili engleskog jezika. Tijekom tog boravka, naglasak će biti na usvajanju jezika svakodnevnom komunikacijom s domaćinima te stvaranjem novih prijateljstava koja će im koristiti u budućim karijerama. 

Oxford, Kings School 

U Oxfordu, učenici drugih razreda provest će dva tjedna kod obitelji domaćina u okolici grada. Svaki će dan biti ispunjen klasičnom nastavom na engleskom jeziku, ali i raznovrsnim izvannastavnim aktivnostima koje im omogućuju interakciju s učenicima iz drugih država i škola kao što su razne sportske i društvene aktivnosti. Osim toga, imat će priliku posjetiti različite znamenitosti poput Londona, Windsor dvorca, Ashmolean muzeja, kao i samog Sveučilišta u Oxfordu, uz druga mjesta od interesa u okolici. 

München, Sprachcaffe Languages Plus 

Učenici trećih razreda odlaze u München gdje će imati priliku na dva tjedna usavršavati svoje znanje njemačkog jezika, ali i iskusiti njemačku kulturu i način života. Tijekom ta dva tjedna boravit će kod obitelji domaćina u samom gradu Münchenu. Svakog će dana sudjelovati u posebnom obliku nastave  pri kojoj je naglasak prije svega na svakodnevnoj komunikaciji i stjecanju samopouzdanja u korištenju njemačkog jezika, a osim nastave imat će i čitav program izvannastavnih aktivnosti. Mjesta koja će posjetiti u ova dva tjedna su dvorac Neuschwanstein, BMW World i muzej, Allianz Arena i muzej Bayern München, galerija Lenbachhaus, kraljevska rezidencija u Münchenu, legendarni restoran Hofbräuhaus i druga mjesta od interesa, a imat će priliku i za klizanje, biljar, kuglanje i druge aktivnosti. 

Pogledaj još objava

Tko smo mi? Zrinski!

Za sva pitanja posjetite kontakt stranicu škole

Prijavnica za upis