27. dan škole

Podjeli objavu

U četvrtak, 9. svibnja organizirali smo 27. obljetnicu rada naše Škole. Dan škole održan je u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog s početkom u 17:30.

Program su vodili maturanti Mia Erić i Filip Bogdanovski, a centralna događanja i ovogodišnjeg Dana škole bilo je predstavljanje vježbeničkih tvrtki prvih razreda i učenika koji su se ove godine priključili u više razrede. Nakon svojih prezentacija, učenici su dobili Rješenja o upisu svojih vježbeničkih tvrtki u sudski registar, a Rješenja im je uručio predsjednik školskog odbora i osnivač naše Škole, gospodin Vitomir Tafra.

Ovaj su događaj uveličali i nastupi naših učenika te su nam tako prvo nastupili naši stipendisti i svjetski prvaci u akrobatskom Rock’n’Rollu, Heorhii Tahaibai i Yelyzaveta Kaverina. Nakon njih imali smo priliku vidjeti dramsku skupinu s predstavom „Obrnuti Shakespeare“. Glumili su: Nola Zlodi Gunčić, Lara  Frančešević, Lara Mišetić, Laura Jurak, Mate Jelić, Leo Vampovac i Andrija Volmut, a za nastup ih je uvježbavala nastavnica Antonija Zeba, koja je predstavu i napisala.

Heorhii Tahabai i Yelyzaveta Kaverina

Dramska skupina „Obrnuti Shakespeare“

Posjetitelji su također mogli pogledati i video uradak naziva „Zrinski Direkt“ koji su osmislili i s učenicima snimili nastavnici Antonija Zeba, Lovro Čanić i Mislav Malević, a montažirao naš IT stručnjak Kristijan Marenščak.

Recitacijom Sergeja Jesenjina „Pismo majci“ odali smo počast svim majkama i predstojećem Majčinom danu. Učenici su recitirali na hrvatskom, ruskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, albanskom, španjolskom i latinskom jeziku, a za pozornicu ih je pripremila nastavnica Karla Dolić.

Pismo majci – Jesenjin

Na pozornicu su voditelji pozvali i zaposlenike koji su s nama duži broj godina te su tako zahvalnice primili voditeljica učeničke referade, Ana Šatović, koja se u Školi zaposlena 5 godina, nastavnik ekonomske grupe predmeta, Dragan Vukelja, koji je u Školi 10 godina te nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture, Mladen Nikolašević koji je u Školi već 25 godina.

Zahvalili smo se i učenicima Miji Erić za izniman doprinos radu i razvoju školskog sportskog društva Zrinski, Emanueli Mrkonjić i Tei Belošević za poseban doprinos radu i razvoju Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski tijekom humanitarne akcije „Poduzetni za Uskrs“, Nini Frengeš i Tei Runtas za poseban doprinos radu i razvoju Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski tijekom natjecanja „Poslovni izazov“ te predsjednici Udruge Poduzetni, Doris Jukić za poseban doprinos radu Škole.

Naš veliki dan završili smo plesnom točkom učenice 1.c razreda, Nike Karuza i njenog plesnog partnera, Ivora Kerepa koji su otplesali Cha-Cha-Cha i Jive, a nakon toga su se roditelji i učenici mogli okrijepiti na prigodnom domjenku.

Nika Karuza i Ivor Kerep

Galerija

Pogledaj još objava

Tko smo mi? Zrinski!

Za sva pitanja posjetite kontakt stranicu škole

Prijavnica za upis