11. Poslovni izazov

Podjeli objavu

Poslovni izazov višednevno je natjecanje pod visokim pokroviteljstvom Europskog parlamenta u poduzetništvu za učenike srednjih škola. Natjecanje se dijeli na četiri regionalna, jedno nacionalno i jedno međunarodno natjecanje, a održava se od 2013. godine. Cilj natjecanja razvoj je poduzetničkih kompetencija mladih, a prezentirane ideje iz godine u godinu pokazuju sve veći interes mladih za razvoj u poduzetničkom smjeru.

Ove školske godine 2023./2024. održava se 11. državno natjecanje u poduzetništvu za učenike srednjih škola. Učenici razvijaju i prezentiraju svoje poduzetničke ideje stvarajući nova rješenja i inovacije na temu: „ODRŽIVO PODUZETNIŠTVO I OČUVANJE HRVATSKIH ŠUMA“. Uvjereni smo da se među vama, poduzetnim mladim ljudima, sigurno nalaze novi uspješni poduzetnici, spremni osvojiti tržište svojom idejom i inovativnošću. Cilj je potaknuti na razmišljanje i poduzetničko rješenje kako u postojećim, kao i u novim digitaliziranim i virtualnim uvjetima rada razviti Održivo poduzetništvo i očuvanje Hrvatskih šuma.

Kao suorganizatori, pozivamo vas da se prijavite do 21.12.2023. Prijave su otvorene za sve srednjoškolce iz Republike Hrvatske, a prijaviti se možete pomoću obrasca, koji možete pronaći na linku http://udruga-poduzetni.hr/poslovni-izazov/.


PROPOZICIJE NATJECANJA POGLEDAJTE OVDJE:

Nakon što se završi državno natjecanje, dvadeset najboljih natjecatelja i njihovi mentori sudjeluju na međunarodnom natjecanju Poslovni izazov zapadnog Balkana, gdje se pridružuju ostalim natjecateljima iz regije (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Hrvatska).

Pogledaj još objava

Tko smo mi? Zrinski!

Za sva pitanja posjetite kontakt stranicu škole

Prijavnica za upis