Poslovni klub „Zrinski“

Dana 16. prosinca 2014. godine u prostorijama obrazovne grupe Zrinski održala se 15. obljetnica Poslovnog kluba Zrinski.

U uvodnom dijelu voditelj ovogodišnjeg poslovnog kluba profesor Mleden Nikolašević je svim prisutnim članovima (bivšim učenicima, studentima i djelatnicima OGZ-a) Poslovnog kluba zaželio dobrodošlicu te čestitao 15-tu obljetnicu aktivnog djelovanja.

Svi članovi su s velikom pažnjom pratili prezentaciju gospodina Stanka Birina, predsjednika uprave grupe Nord koje je ujedno i otac našeg studenta Marsela Birina. Tvrtka Nord Produkt je proizvođač kupaonskog namještaja, kada, slavina, kuhinjskog namještaja i mobilnih kućica visoke kvalitete pod brendom Nord. Gospodin Birin nam je u svom izlaganju otkrio tajnu njegovog poslovnog uspjeha. Govorio je o strategijama koje vode do poslovne izvrsnosti te na koje se sve načine njegova tvrtka prilagođava promjenama kao što su eksplozija znanja, konstantne inovacije u tehnologiji, brzina, pristup i količina informacija i dr. Naši bivši učenici i studenti su mogli saznati zaista puno o navedenoj strategiji koju će sigurno imati na umu prilikom pokretanja i razvoja svog vlastitog poduzetničkog pothvata. Osim izlaganja g. Birina članovi Poslovnog kluba su s velikim zanimanjem i radošću slušali izlaganje bivšeg učenika Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, Vanje Vilovića, današnjeg uspješnog poduzetnika. U svom izlaganju je posebno naglasio koliku korist je stekao od predmeta Poslovanje vježbeničke tvrtke.

Na inicijativu bivših učenika Tina Požegića i Vanje Vilovića očekuje se prisutnost Poslovnog kluba Zrinski i na društvenoj mreži, kako bi članovi kluba mogli razmijenjivati iskustava, informacije i kontakte na što učinkovitiji način. Proslava 15. obljetnice se nastavila se u opuštajućoj atmosferi na prigodnom domjenku.