Bili smo poduzetni za Božić!

Još jedan uspješni humanitarni projekt „Poduzetni za Božić“ koji je dio šireg projekta Udruge Poduzetni je iza nas. Kao i svake godine projekt se provodio u suradnji s Caritasom zagrebačke nadbiskupije.

Tri subote u studenom naša škola je nalikovala veseloj radionici Djeda Božićnjaka. Na radionicama su sudjelovali nastavnici, učenici s roditeljima te štićenici domova.

Proces prikupljanja sredstava namijenjenih djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi nastavio se u trgovačkom centru Avenue Mall 8., 9., 15. i 16. prosinca. Volonteri PGEŠ Katarina Zrinski, nastavnici te drugi članovi Udruge Poduzetni radosno su prolaznicima prenosili obavijesti o humanitarnoj akciji, a u svemu tome priključio im se Dječji vrtić Prečko, OŠ Andrije Palmovića iz Rasinje, SŠ Dugo Selo te SŠ- Centar za odgoj i obrazovanje.

Zahvaljujemo svim ljudima dobre volje na pomoći! Nestrpljivo iščekujemo nove humanitarne projekte kojima ćemo razviti svijest o društveno odgovornom djelovanju, dobrovoljno ulagati vrijeme, trud i znanje za dobrobit drugih te promicati poduzetnost i poduzetnički duh.